ЗА НАС

Фирма „ВЕДА ГРУП М” ЕООД е специализирана в областта на климатичната и отоплителна техника и на пазара за услуги е от 2009 година. Фирмата предлага доставка и качествен монтаж на климатични, отоплителни, термопомпени и хладилни инсталации – цялостна гама от отлични в технологично отношение продукти, подходящи за вашият дом, офис, хотел, закрит басейн и други в жилищни, обществено-административни и промишлени сгради.
Компанията се налага в областта на климатичната и отоплителна техника със своята компетентност и качество на извършената работа, като доказателство за това са многото обекти изпълнени и предадени в срок. За качеството на предлаганите услуги  „ВЕДА ГРУП М” ЕООД гарантира с висококвалифициран персонал с богат професионален опит и умения.

Услуги

 1. Безплатен оглед

  Огледът е напълно безплатен и се извършва в удобно за Вас и нас време. Ние ще ви помогнем да определите къде е най-подходящото място за монтаж на вътрешното и външното тяло на климатика. Ще Ви посъветваме за мощността на климатика, необходим за Вашето помещение.! Огледът е задължителен в помещения с различна форма от квадрат и правоъгълник, при наличие на колони или други интериорни елементи, които биха затруднили въздушния поток на климатика.Задължителен  оглед се извършва и когато става дума за много големи помещения – търговски площи, складове, заведения. При посещението на място най-лесно може да се прецени каква мощност е необходима за климатизацията на помещението и броят и видът на климатизаторите, необходими за целта.

 2. Доставка

  Безплатна доставка на всички закупени от нас климатици.

 3. Монтаж /Демонтаж

  Цените за стандартен монтаж на климатици (с вкл.ДДС) са:

  • 9000 – 12000 BTU – 200 лв.
  • 14000 – 18000 BTU – 260 лв.
  • 24000 BTU – 360 лв.
  • над 24000 BTU – 420 лв.
  • Демонтаж 72 лв.
  • Ако Ви се налага да демонтирате климатик, ние ви съветваме да прибегнете до услугите на квалифицирани специалисти, тъй като неправилния демонтаж може да предизвика щети или да повреди уреда.
 4. Диагностика

  Диагностиката включва посещение от наш екип, констатиране на проблема, но не включва евентуални ремонти или подмяна на части.

  Цена за диагностика – 50 лв.

 5. Профилактика

  Профилактиката се извършва, за да се подобри работата на климатиците.Препоръчително е да се извършва два пъти в годината – преди смяна на режимите на работа – топъл и студен.По този начин се подобрява работата на машините, а това води до намаляване разхода на енергията. Добре е прахосъбиращите филтри на вътрешното тяло да се почистват два пъти в месеца.Цена – 50-80 лв.

 6. Сервиз

  Извършваме пълно сервизно обслужване на гаранционни и следгаранционни климатици. Проблемите при по-стари климатици могат да бъдат както в четирипътния вентил,така и повреда в компресора, подмяна на кондензатор, допълване с фреон и др.. Всяка повреда трябва да бъде диагностицирана и отстранена от правоспособен техник, в противен случай се рискува напълно спиране на климатика.

Визия

Стремежът ни е да приложим качество, с гаранция за дългосрочна и надеждна експлоатация, като в същото време осигурим конкурентни цени, съобразени със спецификата на нашия пазар.